13 - 03 - 17 (2)foto privat
twitter på padda, kampen på pc

Årets første kamp. Mye spenning. Mange nerver. Merkbart. Veldig merkbart. Det funker så dårlig å starte sesongen 60 minutter seinere enn motstanderen. Det var nettopp slik det var idag. LSK spilte ræva frem til det 60. minutt. Først da våknet de og vi så litt av det spillet som oss supportere ønsker oss.

Det er deilig å være igang. Det er deilig å kjenne på de utrolig mange følelsene som kommer i løpet av en kamp. Det å være LSK-supporter styrker følelsesregisteret alltid litt ekstra. Følelsene blir så ekstreme – og vandrer fra det sterkeste sinne og frustrasjon, til glede og lykke. Alt på veldig få minutter. Allikevel er det akkurat det som gjør at jeg digger fotball. Rett og slett elsker fotball.

Hurra for at sesongen er endelig igang!
Kampen endte 2-2, etter en skrekkelig første omgang og en noe bedre andre omgang. Det mest positive idag var vår nyeste spiller og fjorårets mest skada spiller, som var uten tvil best – på hjemmelaget vel og merke.